PPG lanserar hållbarhetskoncept

PPG har lanserat hållbarhetskonceptet Tomorrow Included för sin verksamhet inom Architectural Coatings i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Konceptet syftar till att lyfta fram hållbarhetsfördelarna med många av PPG:s produkter och fungerar som ett sätt att kommunicera företagets hållbarhetshistoria till kunderna.

Tomorrow Included-konceptet kommer att introduceras i etapper under de kommande månaderna med varumärkena Tikkurila, Beckers, Sigma, Johnstone’s och Alcro. Fördelar, inklusive hållbarhet, energibesparingar, säkerhet, koldioxidminskning och återvinningsbarhet, kommer att bli synliga på produktförpackningar och i marknadsföringsmaterial som annonser, webbplatser och sociala medier.

– På PPG är hållbarhet inbyggd i allt vi gör och vad vi går ut på med marknaden. Vårt engagemang för hållbarhet ger oss möjlighet att vägleda våra kunder mot rätt produktlösningar som ligger i linje med deras hållbarhetsambitioner, säger Svea Paju, PPG:s marknadschef för varumärken, AC EMEA North and East.